Hirdetés

Dead by Daylight - 20 perc játékmenet a horrorkalandból

|

A horror műfaj rajongóinak most van egy 20 perces anyagunk, ami amellett hogy ígéretes képet fest a Dead By Daylight-ról, jó eséllyel meggátolja majd a nyugodt alvást.

Hirdetés

Ha nem vagytok rápörögve a ma esti Battlefield 5 (vagy Battlefield 1) leleplezésre, akkor van egy kicsit parásabb ötletünk az estére. Ugyan a SOMA és az Until Dawn nagyon jó címek voltak, de a Dead by Daylight különösen izgalmasnak hangzik a horror-őrültek számára.

A Dead By Daylight egy multi móka lesz, amiben gyilkosok és áldozatok harcát élhetjük majd át. Az utóbbi csapatnak nyilván a túlélés, és a menekülés a lényeg, és valószínűleg ez lesz a félelmetesebb része is a dolognak.

A Polygon embereinek lehetősége volt kipróbálni a horrorisztikus fogócskát, és 20 percet videóztak is a próbaverzióból.

Kérdéses, hogy egy multi mókázás mennyire tudja majd megfogni a keményvonalas horror rajongóit, de első ránézésre nem tűnik egy könnyed esti programnak, így talán sikere lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)