Hirdetés

Dead by Daylight - a Sikoly filmek gyilkosa lesz a következő karakter

|

Egy véletlen fejlesztői hibának köszönhetően már kiderült, hogy ki gyilkolhat legközelebb az aszimmetrikus horror játékban.

Hirdetés

A Behaviour Interactive eredetileg a fejezet közepére tervezett frissítését akarta élesíteni az Xbox One verzióhoz, de véletlenül egy belsős buildet sikerült feltölteniük. Ezt azóta persze már eltávolítottak a játékból, de az adatbányászok addigra már szétkapták az egészet.

Hirdetés

A fájlok között kutakodva a Dead by Daylight rajongói rátaláltak a következő karakterre, aki nem más lesz, mint a Sikoly filmek ikonikus maszkját hordó Ghostface. Ugyan a karakter felbukkanása nem túl meglepő (a DbD nagy örömmel használja fel a klasszikus horrorfilmek gyilkosait), de ettől még a rajongók izgatottan várták.

Ghostface egyébként látszólag megtartotta a humorát. A lenti videóban látható, ahogy miután ledöfte az áldozatát, gyorsan selfie-zett is vele egyet.

Full GhostFace Mori from r/deadbydaylight

A karakter kiszivárgásának a rajongók nagyon örülnek, a fejlesztők kevésbé. A Behaviour szereti alaposan felvezetni az új gyilkosait, amire sajnos így már nem nagyon lesz módja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)