Hirdetés

Dead by Daylight - egy legendás gyilkos bőrébe bújhatunk

|

A Behaviour Digital és a Starbreeze Studios bejelentették, hogy a Dead by Daylight következő tartalmi frissítése, a Halloween Chapter mikor érkezik meg konzolokra. Nem kell sokat várni.

Hirdetés

Alábecsülték a fejlesztők, hogy mekkora buli az aszimmetrikus  horror, mivel PC-n hatalmas siker lett a Dead by Daylight és június végétől már a konzolokat is meghódította a többjátékos gyilkolászás. Persze ezzel még nincs vége a történetnek. 

Hirdetés

A Behaviour Digital és a Starbreeze Studios ma megerősítették, hogy augusztusban jön a Dead by Daylight következő tartalmi csomagja, a Halloween Chapter PlayStation 4-re és Xbox One-ra, amely elhozza a Halloween filmek hírhedt gyilkosát, Michael Myers-t, egy új túlélőt (Laurie Strode) és egy új pályát (Haddonfield), valamint ismerős hangokat is tartalmaz azok számára, akik jól ismerik Myers mozis rémtetteit. A PC-re már elérhető csomag körülbelül 2200 forintot kóstál majd és már tudunk is mutatni hozzá trailert: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)