Hirdetés

Dead by Daylight - a Fűrész filmek gyilkosa lesz a következő

|

You wanna play a game? - teszi fel a költői kérdést a Dead by Daylight következő ellenfele, a válasz pedig egyértelmű.

Hirdetés

A vérfagyasztó franchise legutóbbi részét, a Fűrész: Újra játékbant ugyan pár hónappal lekéste a Dead by Daylight fejlesztőcsapata, de ez mit sem von le abból az örömteli tényből, hogy a játék következő gyilkosa maga Jigsaw lesz. 

Hirdetés

Miután olyan gyilkosok elől menekülhettünk, mint a Halloween filmek Michael Myerse, A texasi láncfűrészes mészárlás Bőrpofája és A rémálom az Elm utcában széria Freddy Kruegere, épp itt az ideje, hogy egy újabb népszerű horrorsorozat gonosza kerüljön be a Behaviour Interactive és a Starbreeze Studios aszimmetrikus multiplayerre fókuszáló horrorjátékába. Íme Jigsaw ízelítője: 

Dátumot egyelőre nem kaptunk az új gyilkoshoz, de valószínűleg már az sincs messze. Ti örültök Jigsaw bekerülésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)