Hirdetés

Konzolokra költözik a Dead by Daylight

|

Idén a jelenlegi generációs konzolok tulajai is menekülhetnek majd a maszkos gyilkos elől, hiszen a PC-n népszerű Dead by Daylight ezekre a platformokra is megjelenik.

Hirdetés

A Wet és a Naughty Bear fejlesztőcsapata tavaly nyáron lepett meg minket PC-n egy multira fókuszáló, ízig-vérig horrorjátékkal, amely a Dead by Daylight névre hallgat és egy kegyetlen gyilkost szabadított rá a szintén játékosok által irányított négy túlélőre. Az ő feladatuk az volt, hogy minden eszközt fel- és a környezetet kihasználva megmeneküljenek.

Az aszimmetrikus horrort kiadó Starbreeze Studios és a fejlesztést végző Behaviour Digital most bejelentették, hogy a konzolosok sem maradnak ki a Péntek 13-at idéző hátborzongató mókából, mivel a Dead by Daylight valamikor 2017-ben PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. 

Mikael Nermark, a Starbreeze ügyvezető igazgatója szerint nagyon büszkék rá, hogy a játékukból 1.8 millió digitális kópiát kapkodtak el idáig a Steamen, ráadásul a Twitchen is igencsak felkapott cím lett a Dead by Daylight, a streamerek előszeretettel közvetítik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)