Hirdetés

Dead by Daylight - mi a helyzet a Switch és Xbox One X verziókkal?

|

Mindhárom fő platformon játszható a Starbreeze Studios és a Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátéka, a Dead by Daylight, de folyamatosan kapnak kérdéseket egy lehetséges Nintendo Switch változattal kapcsolatban is. Íme a válaszuk.

Hirdetés

A Starbreeze és a Behaviour legutóbb egy kozmetikai DLC-t adtak ki a Dead by Daylighthoz, amelynek minden bevételét jótékonyságra fordították, de nem csak ezzel bővítették a közelmúltban a játék felhozatalát, hiszen a nyáron kaptunk két új gyilkost is Michael Myers (Halloween Chapter) és a Huntress (A Lullaby for the Dark) képében. 

Hirdetés

Persze a fejlesztők több kérdést is kapnak a játékkal kapcsolatban, így a DualShockers munkatársai kaptak az alkalmon a New York Comic-Conon és kifaggatták a Behaviour Interactive vezető dizájnerét, Mathieu Cote-ot a Dead by Daylight részleteiről. Az egyik ilyen dolog a Switch verzió kérdése volt, amire Cote határozottan azt mondta, hogy jelenleg nincs tervben náluk, mivel néhány területen - például a specifikus irányítás és a technikai követelmények esetében - túl nagy kihívás lenne számukra a port.

De tudott azért pozitív hírekkel is szolgálni, hiszen elmondta, hogy a Nintendo hibrid konzoljával szemben a Microsoft erősebb masináját, az Xbox One X-et nagyon is támogatni szeretnék. Noha konkrétumokat nem árult el róla, de várhatóan felbontás és frame rate tekintetében is előrelépést jelent majd a Dead by Daylight számára az új Xbox. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)