Hirdetés

Dead by Daylight - a Stranger Things szereplőivel is játszhatunk

|

A Demogorgon, valamint Nancy és Steve is feltűnik majd a játékban.

Hirdetés

A nagy népszerűségnek örvendő aszimmetrikus túlélőhorror koncepciója üvölt a crossoverek után, amikkel a fejlesztők idáig sem maradtak adósaink. A Sikoly filmek maszkos gyilkosa, Freddy Krueger, és a Bruce Campbell által megformált Ash után most a Stranger Things néhány szereplője is tiszteletét teszi. 

Hirdetés

A játék lényege, hogy egy sebezhetetlen gyilkos üldöz minket, tehát mi csak úgy élhetünk túl, ha csapatként összedolgozva sikerül kiszabadulnunk az arénából és meglépnünk előle. A koncepció remekül összefonódik a Netflix sorozatával, ugyanis  az első évad kegyetlen szörnye a Demogorgon ered majd a nyomunkba és nem lesz velünk Eleven, hogy visszazavarja őt az Upside Downba. Túlélőként Nancy Wheelert és Steve Harringtont irányíthatjuk majd. A bejelentéshez érkezett egy kis videó is, amiről süt a hamisítatlan Stranger Things-hangulat:

A frissítés szeptemberben érkezik majd a Dead by Daylighthoz PC-re és konzolokra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)