Hirdetés

Dead by Daylight - jön egy új gyilkos, és egy új térkép is

|

A fejlesztők élő adásban lengették be a játékba várható új tartalmakat. Az új gyilkosról készült képet érdemes lesz közelebbről is megvizsgálni.

Hirdetés

A Dead by Daylight fejlesztői egy tweetben és egy streamben mutatták meg az első ízelítőt a hamarosan érkező új gyilkosról. A karakternek egyelőre a nevét sem tudjuk, de az biztosnak tűnik, hogy valamilyen személyiségzavarral küzd.

Hirdetés

Ha jól megnézitek a falon látható neveket, és a tükörből hősünkre visszanéző maszkokat, akkor láthatjátok, hogy négy különböző arc és név néz vissza.

Hogy ez játékmenet szempontjából mit jelent, azt még nem tudjuk, de könnyen elképzelhető, hogy a Doctorhoz hasonló megoldást kapunk. Ő a helyzettől függően tud váltani harci stílusok között.

Az új karakter mellett egy új pályát is belengettek a srácok:

Tökéletes helyszín lesz ez ahhoz, hogy karácsony szent ünnepén visítozva rohanjunk egy őrült tömeggyilkos elől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)