Hirdetés

Dead by Daylight - konzolokon is meglehet a 60 fps

|

Bár a gyilkosos játék vesztett valamennyit a népszerűségéből, a fejlesztők továbbra is mindent megtesznek, hogy a legjobb élményt kínálják a játékosoknak.

Hirdetés

Különösen a multiplayer címeknél találkozunk azzal a hozzáállással rendszeresen, hogy a fejlesztők csak ideig-óráig foltozgatják a játék technikai oldalát, és megpróbálnak inkább minél több extra tartalmat beleerőltetni.

Hirdetés

A Dead by Daylightot fejlesztő Behaviour Interactive eredetileg a 30 fps-t tűzte ki célul, de most, közel két évvel a megjelenés után úgy érzik, tudnak ennél jobbat is. Ez persze nem lesz könnyű feladat, és már most is közel fél éve dolgoznak rajta. A hamarosan elrajtoló 11. fejezettel átállnak majd az Unreal Engine 4.21-re, ezt követően pedig folyamatosan finomhangolják a kódot.

Az a célunk, hogy jobb teljesítményt biztosítsunk minden platformon, így a játék simábban fut és az irányítás is reaktívabbnak tűnik majd.

Ti toljátok még a Dead by Daylightot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)