Hirdetés

Már kétmillió játékos játszhat a Dead Cells DLC-jével

|

Konzolokon is megkapta az ingyenes csomagot a Motion Twin egyre nagyobb sikert arató játéka.

Hirdetés

Tavaly augusztusban jelent meg a Dead Cells teljes változata, mely fél év alatt egymillió eladott példányig jutott, ami igen szép teljesítmény egy indie játéktól.

Hirdetés

Azóta még népszerűbb lett, már kétmilliónál jár. Ezt a Motion Twin az első DLC switches és PS4-es megjelenésének apropóján jelentette be (az Xbox One-osoknak sem kell sokat várni). Az ingyenes Rise of the Giant csomag új kihívásokat kínál azoknak, akik végeztek az alapjátékkal; a most bekerült Cavern területen lehet csapdákat kerülgetni, illetve megküzdeni egy főgonosszal. Érkezett továbbá 10 új ellenféltípus, három skill, tíz fegyver, és néhány egyéb változtatás, finomítás.

Közben a játékból már készül az iOS-es és androidos kiadás, de folytatásra nem számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)