Hirdetés

Dead Cells - új videó jött a hatalmas, ingyenes DLC-ről

|

A Motion Twin egy olyan csomaggal készül, amiért bátran kérhetne pénzt is.

Hirdetés

A Dead Cells hatalmas siker volt minden szempontból, és bár folytatást nem, de új tartalmat kapunk hozzá hamarosan. A Rise of the Giant DLC teljesen ingyenes lesz és mindenből többet kínál.

Hirdetés

Kapunk két új helyszínt, két új bosst (ezekből az egyik boss/helyszín páros csak a legnehezebb szinten lesz elérhető), 10 új ellenséget, néhány új terepet, egy új Skinning rendszert, 50 új outfitet, és még rengeteg más apróságot. A srácok hosszú ideje dolgoznak a csomagon, és össze is dobtak erről egy komolyabb fejlesztői naplót. Ha nem nyílik meg, itt találjátok.

A Motion Twin szerint a Dead Cells élmény így is teljes, de szeretnének még rápakolni az játékra az extra mókázás kedvéért. Mi ezért egy picit sem haragszunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)