Hirdetés

Valószínűleg nem kap folytatást a Dead Cells

|

A Motion Twin inkább más projektekkel foglalkozik.

Hirdetés

Az év egyik indie sikere volt a Dead Cells, ami nem csak jól sikerült, jól is fogyott.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat viszont nem egy folytatással szeretné megismételni a sikert. A Game Informernek adott interjúban a játék tervezője, Sébastien Bénard elárulta, hogy valószínűleg nem készül majd Dead Cells 2.

"Ha nagy sikert aratsz, a legjobb, ha az ebből nyert energiát valami más elkészítésére fordítod. [...] Inkább több tartalmat szeretnénk gyártani, illetve jobban megnyitni a játékot a közösség számára. Csak akkor csináljuk meg a Dead Cells 2-t, ha nagyon kell a pénz (nevet). Nem akarunk ugyanahhoz az egy dologhoz ragaszkodni, úgyhogy valószínűleg valami teljesen mással fogunk jelentkezni, nem egy platformerrel, roguelike-kal, vagy ehhez hasonlóval."

Az első játék viszont a továbbiakban is bővülni fog. Ha nem próbáltátok még, és szeretitek a nagy kihívást jelentő platformereket, nézzetek rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)