Hirdetés

Dead Cells - kiderült, hogy mikor jön az ingyenes DLC

|

Még ebben a hónapban megkapjuk a játék új csomagját, amely temérdek tartalmat hoz magával.

Hirdetés

Bár a Dead Cells-t minden téren sikerként könyvelheti el a Motion Twin, a fejlesztők mégsem az azonnali folytatást erőltetik, hanem a játék bővítésén dolgoznak, aminek köszönhetően hamarosan elérhetővé válik a teljesen ingyenes és rengeteg újdonságot kínáló Rise of the Giant DLC. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat bejelentése szerint a csomag március 28-án fog megjelenni PC-re, de a konzolos dátumokat egyelőre még nem árulták el. A Rise of the Giant legnagyobb újítása egy új helyszín, a Cave lesz, amely a játék végigjátszása után érhető el és vadonatúj csapdákat, ellenfeleket, valamint egy új bosst tartogat a játékosok számára. A DLC többek között egy új Skinning rendszert, 50 új felszerelést, három új képességet, tíz új fegyvert, új blueprinteket, Custom Mode-ot és számos más izgalmas tartalmat is ígér, valamint kapunk egy rejtett pályát/bosst is.

Noha a frissítés még nem érkezett meg, a stúdió máris közzétette az újdonságok és javítások részletes listáját, amelyek között sok a közösség által kért bővítés, illetve csiszolás. A hónap végéig bőven lesz idő átbogarászni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)