Hirdetés

Dead Cells - jobb modtámogatást és új módot hoz az első nagy frissítés

|

Még nem tudni, mikor jön, mert a csapat jó része nyaral és élvezi a sikert.

Hirdetés

A Dead Cells az év egyik legjobb indie játéka, ami kiváló értékeléseket kapott mindenfelől. Az eladások sem alakulhattak rosszul, ha a csapatnak volt lehetősége több mint egy hónapig pihenőre menni.

Hirdetés

Egy a napokban közzétett poszt szerint lassan visszatérnek, kijózanodnak, és folytatják a munkát az első nagy frissítésen, ami béta állapotban október végén, november elején jelenhet meg, élesben pedig a tesztelés után. Hibajavítások mellett érkezik a Custom Mode, mely lehetőséget ad arra, hogy beállítsunk ezt-azt, mielőtt nekivágunk a kalandnak: kiválaszthatjuk a kezdő felszerelést, kikapcsolhatunk feloldott fegyvereket, és sokféleképp módosíthatjuk a játékmenetet. 

Közben készül az első nagyobb DLC is, ami ingyenes lesz, de ennek konkrét tartalmáról nem tudni semmit. A továbbiakkal kapcsolatban a csapat várja a rajongók ötleteit, illetve azt, hogy mit szeretnének, hogyan bővüljön a játék. Tudni akarják, a játékosok kevesebb, nagyobb vagy több, kisebb frissítésnek örülnének-e, új módoknak, fizetős csomagoknak, vagy esetleg valami másnak. Szóljatok bele a játék jövőjébe ti is itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)