Hirdetés

Dead Dozen - ígéretes aszimmetrikus multis lövölde készül

|

A zombis-túlélős multiplayer játék fejlesztése új szakaszba ért, ezúttal bepillanthatunk a gameplaybe is.

Hirdetés

Az Fntastic csapatát már ismerhetjük az előző projektjük, a The Wild Eight túlélőjátékkal kapcsolatban. Most megpróbálkoznak egy multiplayer lövöldével.

Hirdetés

A Dead Dozen alapötlete nem számít újdonságnak. Egy 12 fős pályán 11 túlélőnek kell levadászni egy ghoult a különböző fegyverekkel. A túlélők négy osztály közül választhatnak (scout, offense, support, defense), és meg kell találniuk a lehető legjobb összeállítást, hogy nyerhessenek. A ghoul feladata értelemszerűen a többi játékos kiiktatása. Ha valakit elkap, az visszatér ghoulként, és beszáll a vadászatba.

A játék még nagyon kezdetleges, pre-alpha állapotban van, de az alábbi videóban megnézhetitek, hogy nagyjából mire lehet számítani. 

Ha nagyon megfogott volna titeket a Dead Dozen, akkor a játék hivatalos honlapján már meg is tudjátok vásárolni. Nagy elvárásokat egyelőre ne támasszatok, az alpha verziót csak január 8-án élesítik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)