Hirdetés

Dead Island 2 - a Techland szívesen elvállalná

|

A Dead Island 2 jelenleg fejlesztő nélkül áll a polcon, de ha a Deep Silver megkérné, az előző részeket készítő Techland átvenné a folytatást.

Hirdetés

Miközben a Dead Island és Dead Island: Riptide játékokat fejlesztő Techland a Dying Lighttal elég komoly sikereket ért el, addig a Dead Island 2 sorsa erősen kérdéses. A játékról bejelentése óta alig hallottunk, az eredetileg kitűzött 2015 tavaszi megjelenést az utolsó pillanatban halasztották el, és mint kiderült, a Deep Silver elvette a projektet a Yagertől, amely három éven át dolgozott rajta.

Jelen pillanatban kérdéses, hogy ki folytathatja, de a kiadó megígérte, hogy talál valakit. A Videogamer még a gamescomon kérdezte meg Tymon Smektalát, a Dying Light producerét az üggyel kapcsolatban, aki elmondta, hogy mivel a saját "gyermekük", a csapat kötődik hozzá. "Személy szerint szívesen visszatérnék a Dead Islandhez, mert imádtam azt a játékot. Szerintem megférnének a Dying Lighttal egymás mellett."

Korrekt módon azt is megjegyezte, hogy sajnálják, ami történt, mert akár velük is megtörténhetett volna. "Nem vagyunk boldogok, amikor egy másik fejlesztő elbukik. Remélem, hogy a jövőben folytatódik a Dead Island, és hogy a Yagert nem érinti annyira az eset, mint amennyire jelen pillanatban látszik."

A Dying Light miatt a Techland korábban elhalasztotta Hellraid nevű játékát, ha a Dead Island 2 is hozzájuk kerülne, valószínűleg a Hellraid még kevésbé élvezne prioritást. Örülünk is, meg nem is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)