Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - bővült a csapat

|

A Dead Island 2 igazgatója kilépett a csapattól, hogy egy grandiózus PlayStation 4-exkluzív játékon dolgozhasson valahol egészen máshol.

Hirdetés

Vadonatúj kihívások elé nézhet Bernd Diemer, aki a Dead Island 2 kreatív igazgatója volt a Spec Ops: The Line-t is fejlesztő Yagernél, amíg a jogokat el nem vette tőlük a Deep Silver (még nem tudni, hogy kinek adták oda). Az úriember kivette részét a Dreadnought fejlesztéséből is, ám annak megjelenését már nem várta meg, hanem egy másik stúdióhoz igazolt. 

Diemer a Twitteren jelentette be, hogy a Guerrilla Games csapatához csatlakozott, ahol a PlayStation 4-exkluzív Horizon: Zero Dawnon dolgozik majd és már bizony hihetetlenül izgatott a robotdínók miatt. Bár azt nem kötötte az orrunkra, hogy milyen pozíciót tölt be a Guerrillánál, de ilyen háttérrel valószínűsíthetően valami fontosat. 

Diemer Linkedin profilja egyébként arról árulkodik, hogy mielőtt 4 évig a Yagernél dolgozott, megfordult a Cryteknél is. Sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)