Hirdetés

Dead Island 2 és Horizon Forbidden West: Burning Shores - ezzel játszunk a hétvégén

|

Los Angelesbe megyünk, ahol a jelenben zombik, a távoli jövőben pedig robotdinoszauruszok lakmároznának a húsunkból.

Hirdetés

Minden éremnek két oldala van; egyfelől valóban idegtépően hosszúra nyúlt a Dying Light 2 fejlesztési ideje (ebben azért benne van az is, hogy kézről kézre adták a projektet a fejlesztőcsapatok, és többször is elölről kezdték a munkálatokat), emiatt pedig sokan le is mondtak róla, másrészt viszont aki mégis adni szeretett volna neki egy esélyt, lélekben már felkészülhetett a legrosszabbra. Talán ezért is tudott végül sokkal kellemesebb meglepetést okozni a reméltnél.

mazur - Mivel Techland-drukker vagyok és nagyon szeretem a Dying Light játékokat, kicsit előítéletes voltam a Dead Island 2-vel szemben, de legnagyobb meglepetésemre az a forgatókönyv valósult meg, amire a legkevésbé számítottam. A Dead Island 2 nagyon klassz kis játék lett, hű az eredetihez, de okosan továbbgondolt, meglepően kicsiszolt, és - részemről - kiválóan megfér a Dying Light 2 mellett. Hétvégén kaszabolunk!

Paca - Elmélyülök a Horizon Forbidden West Burning Shores DLC-jében, jó visszatérni az újraéledő világba és jobban megismerni Aloy személyiségét. Nemsokára kész a teszt is, látni fogjátok, amint kikerül.

Hirdetés

Csirke - Még mindig nincs itt a Star Wars Jedi: Survivor, de már tényleg csak pár napot kell kibírni. Addig egy hirtelen ötlettől vezérelve újra elkezdtem a Dragon Ball Z: Kakarot, ami gyakorlatilag felér a sorozat újranézésével, és közben még egy kicsit bunyózni is lehet.

MattMadzz - Előfizettem GeForce Now-ra, és az első 3 Fortnite játékunkból gyorsan meg is nyertünk kettőt. Egészen elképesztő, hogy mennyire jól lehet már kompetitív játékokat is játszani streamingszolgáltatásokkal. Ettől függetlenül nem tervezek több időt szánni az Epic lövöldéjére a hétvégén, ugyanis nem fekszik a szezon témája, szóval inkább befejezem végre valahára a Dying Light 2-t, és körülnézek, hogy mivel tartozom még hosszabb ideje magamnak, ami elérhető az Nvidiánál.

Dawe - A Call of Duty Vanguard nekem eddig kimaradt, viszont HP már megmutatta az egyik mesterlövészes pályát, és akkor azt mondtam, hogy KELL. Szóval megpróbálok minél tovább életben maradni benne. Ha kevés lenne az adrenalin, akkor pedig a Dirt 5-ben szántom majd fel a különféle pályákat. Ha pedig egy kis nyugalomra lenne szükségem ezután, elmerülök az Abzû című búváros játékban, amiben igazából nincsen semmilyen konkrét cél, csak úszkálni kell, nézegetni a halakat és ellazulni a meditatív háttérzenétől.

Zs - Az előző hétvégén szabadságon voltam, ami azt jelenti, hogy a távollétemben felhalmozódtak a ház körüli teendők: a fű hatalmas, az autó takarításért kiált és persze az utazáson lőtt fotókat sem ártana megszerkeszteni. Ha ezek mellett marad időm játszani, továbbra is a Far Cry 6-ra szavazok, hiszen Yara népe még mindig Moff Gideon, akarom mondani, Antón Castillo rabigáját nyögi. 

Hunter - Két Street Fighter V meccs között benézek majd a Destiny 2-be. Most az akciós időszak alatt behúztam a Lightfallt, végigszenvedtem a borzasztóan ostoba kampányt, és végre elkezdhetem élvezni a tényleges játékot. A Warlockomra nagyon sok gearelődés vár, mielőtt megpróbálhatnék vele részt venni bármilyen raiden is. Lesz meló bőven, de azért gyúrni kell a Street Fighter 6 megjelenésére.

Kaci - Szombatra megint sikerült leszervezni egy társasozást a haverokkal, úgyhogy kora reggel a háztartás összes asztalát felhasználva bevesszük a nappalit és belevágunk egy Twilight Imperium meccsbe. Ha tippelnem kéne, megint hajnalban fogunk győztest hirdetni: egyébként sem vagyunk valami gyorsak, ez a játék meg aztán különösen nagy falat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Kivi - Sikerült szereznem egy bétakulcsot az XDefianthoz, igaz, az elmúlt pár napban kevés időm jutott rá, de hétvégén pörgetni fogom a "CoD-killert". Érkezett továbbá egy hatalmas frissítés viszonylag hosszú idő után a Dota 2-höz, teljesen megújult a játék, úgyhogy a szokásos csapattal biztosan lezavarunk pár meccset.

Szada - Tavaly októberben már belekukkanthattam, hogy milyen lesz a Stranded: Alien Dawn, most pedig meg fogom vizsgálni, hogy a megjelenésig mit sikerült kihozni a koncepcióból. Amikor pedig éppen nem a Surviving Mars és a Tropico játékok fejlesztőinek újdonságában próbálok meg életben maradni egy ismeretlen planétán, akkor Tom Felton Túl a varázslaton című életrajzi könyvét olvasom majd, mert már nagyon kíváncsi vagyok rá. 

Chava - Érzésem szerint nem lehet már túl sok hátra a Ghostwire: Tokyo sztorijából, ezért mielőtt elérnék a fináléhoz, még felporszívózom a térképet, azaz megcsinálom az eddig kimaradt mellékküldetéseket. Hogy utána mi következik, azt még nem találtam ki, de egy hét múlva beszámolok róla.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)