Hirdetés

Nem fogjátok elhinni, de még mindig nem kukázták a Dead Island 2-t

|

Továbbra sem tudunk róla semmit, de a stúdió nem szeretné, ha feladnánk a reményt.

Hirdetés

2016 óta durván 6-7 havonta megírjuk a "nyugi, még mindig készül a Dead Island 2" hírünket, és mivel legutóbb tavaly nyáron került erre sor, itt az ideje, hogy megint megpiszkáljuk egy kicsit az 5 évvel ezelőtt bejelentett, de azóta nem sok életjelet adó játékot.

Hirdetés

A Deep Silverből is részesedő THQ Nordic pénzügyi elszámolása során a kiadó ügyvezetője, Lars Wingefors említette meg, hogy a játék továbbra is fejlesztés alatt áll, a rajongókat pedig arra kérte, hogy ne adják fel, hamarosan új információkkal szolgálnak majd. A bemutatón egyébként az alábbi grafikát vetítették ki mindeközben:

Ez azért különös, mert nem az eddig ismert logó szerepel rajta, hanem visszatértek az első rész dizájnjához. Hogy ez azt jelenti, hogy arra se vették a fáradtságot, hogy előkeressék a hivatalos logót, vagy azt, hogy komolyan dolgoznak a játékon és mindent megváltoztatnak, azt egyelőre nem tudjuk, de talán az idei E3-on kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)