Hirdetés

Képzeljétek, még mindig készül a Dead Island 2

|

Nem vitte túlzásba az információszolgáltatást a stúdió, de legalább azt tudjuk, hogy (hivatalosan) nem lett kukázva a játék.

Hirdetés

Leginkább a tegnapi Dead Island: Survivors megjelenésnek volt köszönhető, hogy a rajongók elkezdték bombázni a hivatalos Dead Island Twittert kérdéseikkel. Az egyik Dead Island 2-re váró játékos információért könyörgött, és tulajdonképpen meg is kapta, amit akart.

Hirdetés

A játékot eredetileg 2014-ben jelentették be, akkor pedig még a YAGER dolgozott a projekten. Aztán egy évvel később jött a hír, hogy a csapat kiszállt, és azóta sem tudtuk, hogy akkor most mi a helyzet.

Legutóbb 2015-ben kaptunk bármilyen infót a játékról, amikor is a Deep Silver annyit mondott, hogy még dolgoznak rajta, de nem mutatnak belőle semmit, amíg a fejlesztés el nem éri a későbbi fázisokat. Ennek három éve.

A fenti tweet sem mondott sokkal többet ennél, de ezek szerint a kiadó nem mondott le a nyílt világú zombis kalandról. Talán egyszer tényleg megjelenik majd, addig lesz valami Dying Light 2, állítólag megéri kipróbálni. Hátha.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)