Hirdetés

The Mammoth: A Cave Painting - megjelent a Dead Island 2 ex-fejlesztőinek új játéka

|

A Spec Ops: The Line és Dead Island 2 egykori fejlesztői új stúdiót alapítottak, amelynek első játéka, a The Mammoth: A Cave Painting már meg is jelent.

Hirdetés

A Spec Ops: The Line-t és egy ideig a Dead Island 2-t fejlesztő Yager három veterán tagja (Isaac Ashdown, Jan David Hassel és Rafal Fedro) kivált, hogy InBetweenGames néven egy új csapatba tömörüljenek és már be is jelentették legelső címüket, amit az őskori barlangfestmények inspiráltak. Előbb a Far Cry Primal, most meg ez. Lehet, hogy most az őskor lesz a menő?

Noha a The Mammoth: A Cave Painting bejelentésére még csak most került sor, a játék máris elérhető iOS és Android rendszereken, valamint böngészőn keresztül, ráadásul teljesen ingyen. Jópofa, hangulatos kalandnak tűnik, ingyér' pedig főleg tegyetek vele egy próbát: 

A berlini székhelyű InBetweenGames első komoly játéka jövő év tavaszán érkezik, amelyről jelenleg annyit tudunk, hogy több prototípuson is dolgoznak, viszont biztosan nem valamilyen pixel art vagy puzzle platformer lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)