Hirdetés

Dead Island 2 - nyugi, még mindig fejlesztik

|

Régóta csend van a Dead Island 2 körül, de a kiadó szerint halad a munka.

Hirdetés

Lassan egy éve, hogy utoljára bármilyen hír érkezett a Dead Island 2-vel kapcsolatban. A jogtulajdonos Deep Silver eleinte nem az első részeket jegyző Techlandet, hanem a Spec Ops: The Line-t készítő Yagert bízta meg, majd miután a kiadó és a fejlesztőcsapat máshogy képzelte el a projektet, elváltak útjaik, és az FPS-ekben tapasztalatlan Sumo Digital vette át a feladatot. 

Látva az első rész sikerét, illetve a réges-régen kiadott (valószínűleg már nem a mostani játékot mutató) trailerekre érkezett reakciókat, nagy kár lenne, ha az egész csendben megszűnne. A Eurogamer egyik újságírója, miután úgy hallotta, megint veszélybe került a projekt, rákérdezett a Deep Silvernél, hogy mi a helyzet, és azt a választ kapta, hogy a fejlesztés zajlik, a játék továbbra is a Sumo Digital kezei között formálódik, és ha bármi további mondanivalójuk lesz, nem tartják magukban.

Megnyugtató tudni, hogy így áll a helyzet, de valószínű, hogy a Dead Island 2 az E3-on nem fog feltűnni. Talán a gamescomon. Talán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)