Hirdetés

Dead Island 2 megjelenés - elhalasztva

|

A Yager bejelentette, hogy a Dead Island 2 megjelenés csúszni fog. Nem keveset.

Hirdetés

Reméljük, hogy nagyon tetszett a Dead Island 2 első trailere, mert egészen 2016-ig ezzel kell majd beérnetek.

A Yager az imént egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy a Dead Island 2 megjelenés 2016-ra csúszik. A Techland sorozatának folytatása az eredeti tervek szerint még idén tavasszal meg kellett volna, hogy érkezzen, de a Yager most a Twitteren tudatta a rajongókkal, hogy több időre van szükségük.

"Nagy célokat tűztünk ki magunk elé a Dead Island 2-vel: egy olyan folytatást akarunk csinálni, ami a következő szintre emeli a Dead Islandet. Egy játékot, ami fogja azokat a dolgokat, amiket a rajongók szeretnek Dead Islandben - a sokféle különböző karaktert, a kooperatív módot, és azt, hogy egy földi paradicsomot zombi vérfürdővé változtathatnak - és ehhez még rengeteg további tartalmat és funkciót ad hozzá." - írták a fejlesztők. 

Úgy látszik, hogy ez egyelőre nem sikerült a Yagernek, ezért úgy döntöttek, hogy 2016-ra halasztják a Dead Island 2 megjelenést. "Jól megnéztük a játékot és úgy láttuk, hogy nem érjük el azokat a célokat, amiket kitűztünk magunk elé" - írják a közleményben.

Ez bizonyára szomorú hír mindazoknak, akik remegve várják a Dead Island folytatását, de gondoljatok arra, hogy mennyivel jobb lesz egy működő, jól összerakott játékot kézhez kapni, mint egy befejezetlen bughalmazt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)