Hirdetés

Már azt hittük, kimúlt, de még mindig dolgoznak ezen a zombis játékon

|

Eddig csak pletykálták, most már bizonyítékunk is van rá, hogy a következő konzolgeneráció is részesül a Dead Island 2 zombijaiból. Feltéve persze, hogy végre elkészül.

Hirdetés

Komoly fejtörést okozhatott a Deep Silvernek, hogy két közepes, ugyanakkor sikeres Dead Island epizódot követően fogta magát a Techland, és megcsinálta magnum opusát, a hasonló témájú Dying Lightot egy rivális kiadónak. Sürgősen másik fejlesztőt kellett találnia a számozott folytatásra, és ami azt illeti az első választás nem is tűnt rossznak.

Hirdetés

A kritikusok által elismert, ám a játékosok körében sajnálatosan már kevésbé népszerű Spec Ops: The Line fejlesztői akár új szintre is emelhették volna a Dead Island 2-t, csakhogy hiába teltek-múltak az évek, az elvetett mag csak nem akart szárba szökkenni, amiről elsősorban a stúdió és a kiadó közötti kreatív nézetkülönbségek tehettek. Így aztán átvette a projektet a Sumo Digital (Crackdown 3), de ennek a barátságnak is vége szakad, emiatt végül házon belül keresett megoldást a Deep Silver. Hogy a kiábrándító Homefront: The Revolutionért felelős Dambuster Studios mennyire jó választás, az még a jövő zenéje. Adjuk meg a csapatnak az esélyt a bizonyításra, mielőtt ítélkeznénk.

Először is készüljön el a játék, amely egy friss álláshirdetés alapján egyértelműen célba vette a következő generációs konzolokat is. Mivel egyelőre nincs jele annak, hogy akár már idén megjelenhet, teljesen észszerű lépésnek tűnik, ha kiszélesítik a támogatott platformok körét.

Ti kíváncsiak vagytok még a Dead Island 2-re, vagy már rég lemondtatok róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)