Hirdetés

Dead Island 2 - a következő konzolgeneráció egyik nyitócíme lehet

|

Egy új pletyka kering, miszerint a fejlesztői pokolban tengődő játék hamarosan az új konzolgeneráció főnixmadaraként repülhet fel a horizontra. Még azért mi szkeptikusak vagyunk.

Hirdetés

A Dambuster Studios átvette néhány hónapja a Dead Island 2 fejlesztését, és úgy néz ki, hogy ők komolyan is gondolják a zombis akciójáték befejezését. A legfrissebb pletykák szerint a THQ Nordic terve, hogy a folytatást a PlayStation 5-re és az Xbox Scarlettre adják ki először. Ez nem zárja ki a PlayStation 4 és Xbox One verziók létezését, de a kiadó szeretné az új generáció egyik zászlóshajójaként hirdetni a játékot - legalábbis nem hivatalos források erre utalnak.

Hirdetés

 Egy új gore technológia is komoly szerepet kap majd a marketingben, de hogy pontosan mit is tud ez a megoldás, azt nem tudjuk. Külön érdekesség, hogy a forrás szerint a Dambusternek már a Dead Island 2 utánra is vannak tervei. A zombis kaland megjelenése után a TimeSplitters 4 fejlesztésébe fognak belekezdeni, amit a széria régi rajongói egészen biztosan örömmel vesznek (mi legalábbis igen).

A Dead Island 2-t először 2014-ben jelentették be egy nagyon hangulatos trailerrel, de azóta sem láttunk semmit a játékból. Ha a mostani pletykák igazak, akkor 1-2 éven belül már játszhatunk is vele, de azért erre még senki bontson pezsgőt, hallottunk már nagy ígéreteket a Dead Island kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)