Hirdetés

Dead Island 2 - Tymon Smektala tisztázta a helyzetet

|

Hiába örültünk nagyon Tymon Smektala szavainak, a producer most lehűtöttek a kedélyeket.

Hirdetés

Tegnap boldogan írtunk róla, hogy bár a Deep Silver elvette a Dead Island 2-t a Yagertől, az első részt és a Dead Island: Reptide-ot fejlesztő Techland szívesen átvállalná a projektet. Minderről Tymon Smektala producer beszélt egy interjúban a gamescomon. Most azonban tisztázódott a helyzet, Smektala csak a saját nevében beszélt.

Tymon Smektala indokoltnak érezte tisztázni korábbi nyilatkozatát és leszögezte, az hogy ő szívesen visszatérne a Dead Islandhez, csak személyes véleményét tükrözi és ez nem egyenlő a stúdió hivatalos álláspontjával. A Techland jelenleg gőzerővel dolgozik a Dying Light: The Following kiegészítőn. Smektala hangsúlyozta, ő játékosként is hatalmas rajongója az eredeti Dead Islandnek, és szeretné hogy bővüljön a sorozat de az ezzel kapcsolatos döntésekbe nincs beleszólása.

Jelen állás szerint tehát a Dead Island 2-nek továbbra sincs fejlesztője. Remélhetőleg a Deep Silver hamarosan megtalálja a feladatra leginkább alkalmas csapatot és minél hamarabb elkészülhet a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)