Hirdetés

Dead Island 2 - a Deep Silver búcsút vett a fejlesztőtől

|

A Dead Island 2 fejlesztését a Yager végezte, de láthatóan nem nagyon haladt vele. A Deep Silvernek mostanra elege lett ebből.

Hirdetés

Még a 2014-es E3-on jelentették be a Dead Island 2-t, melynek megjelenését akkor 2015 tavaszára lőtték be. Nemhogy a játék nem jelent meg, infókat is alig kaptunk mind a mai napig.

Érezhető volt, hogy valami nem stimmel, a Yager valószínűleg többet foglalkozott saját projektjével, a Dreadnoughttal, mint az egyébként nyilvánvalóan fontosabb Dead Island 2-vel. A Deep Silver az éjszaka folyamán kiadott egy közleményt, melyben bejelentette, hogy némi mérlegelés után úgy döntött, elveszi a projektet a fejlesztőcsapattól. Egyelőre nem tudjuk, ki kapja meg, de a kiadó elkötelezett azzal kapcsolatban, hogy elképzelése megvalósuljon, így a Dead Island 2 előbb-utóbb valahogy meg fog jelenni. További információkat később közölnek.

Szerintetek ki tudna – a Techlanden és a Valve-en kívül – jó zombis FPS-t készíteni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)