Hirdetés

Dead Island Definitive Collection - új képeken a felújított zombik

|

A Dead Island játékokat kipofozva, felskálázva mutatja be a Deep Silver egy gyűjtemény formájában, amely meglepetést is tartalmaz a rajongóknak. Már azt is megtudjuk mutatni, hogyan festenek a feltuningolt élőhalottak.

Hirdetés

Miután egy viszonteladónak köszönhetően kiszivárgott, a Deep Silver március elején hivatalosan is bejelentette a Dead Island Definitive Collection csomagot, amiben az első játék és a Dead Island: Riptide felújított, 1080p-ben és 30 fps-sel futó változatai kerülnek (az Escape Dead Island nem) szebb textúrákkal és modellekkel, új fényeffektekkel, egységesített kezelőfelülettel és minden DLC-vel kiegészítve. 

A Dead Island Definitive Collection ezeken kívül tartalmaz egy meglepetést is a rajongók számára, méghozzá a Retro Revenge névre hallgató 16-bites side-scrolling akciójátékot. A PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra csökkentett áron, valószínűleg csak digitálisan érkező gyűjteményről a bejelentés mellé csatolt trailer óta nem kaptunk újabb videót és gameplay felvételekkel sajnos ezúttal sem szolgálhatunk, viszont pár pofás képet tudunk mutatni róla:  

A Dead Island Definitive Collection megjelenése május 31-én várható az említett platformokra. Be fogjátok szerezni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)