Hirdetés

Dead Island: Epidemic bejelentés - íme az első ZOMBA

|

A Deep Silver bejelentette a Dead Island sorozat legújabb darabját. Az Epidemic egy ingyenes PC-s MOBA lesz.

Hirdetés

A Dead Island: Riptide után a Deep Silver egész más vizekre evez a zombijaikkal. Íme az első ZOMBA!

A Deep Silver bejelentette a Dead Island: Epidemic című új játékát, ami kizárólag PC-re jelenik meg és egy free-to-play MOBA lesz, természetesen zombikkal. Az Epidemic-ben három csapatnyi játékos igyekszik túlélni a zombik támadásait és a kiadó azt ígérte, hogy a játék "tartalmazni fogja a Dead Island sorozattól megszokott játékelemeket". A Dead Island: Epidemic a kiadó szerint egy ZOMBA, ami egy zombi online multiplayer battle arena. Ötletes.

 

A Deep Silver egyelőre nem osztott meg több részletet a Dead Island: Epidemic-kel kapcsolatban, viszont azt ígérték, hogy a hamarosan startoló Gamescomon majd többet is elárulnak. Hivatalosan ugyan nem erősítették meg, de valószínű, hogy a Techland csinálja majd ezt a játékot is és egyelőre a Dead Island: Epidemic megjelenésének időpontjáról sem mondtak semmit.

A Gamescomig még van egy pár nap, úgyhogy addig lehet tippelgetni, hogy mire is számíthatunk a Dead Island: Epidemic-től. Nektek hogy tetszik az alapkoncepció?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)