Hirdetés

Dead Island: Epidemic - na, ennek is annyi

|

Újabb MOBA-nak inthetünk örökre búcsút: a Dead Island: Epidemic eddig nyílt bétaként üzemelt, de a Deep Silver úgy látja, nincs értelme tovább életben tartani.

Hirdetés

Egy hónappal és pár nappal ezelőtt szűnt meg az Infinite Crisis, az érdekes koncepcióval, de messze nem kielégítő megvalósítással megjelent szuperhősös MOBA, és most itt a kategória egy újabb áldozata.

A Dead Island: Epidemic 2014 májusában jelent meg alpha állapotban az Early Access keretében, és ugyan eleinte viszonylag sokan érdeklődtek utána, mostanra úgy látszik, népszerűsége az elfogadható szint alá csökkent. A Deep Silver ugyan nem árulta el, konkrétan miért zárja be a kapukat, csak megköszönte a felhasználók javaslatait, bátorító szavait, és bejelentette, hogy október 15-től nem folytatják a fejlesztést. DLC-ket és játékbeli pénzt már nem lehet venni, de aki bármit is költött, ne várja, hogy visszakapja a pénzét. A következő egy hónapban a szokottnál olcsóbban lehet kipróbálni a karaktereket és boostokat, hogy aki valamit vagy valakit ki akart próbálni, de nem tudott vagy akart rá sokat költeni, most megtehesse. 

Játszottatok vele? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)