Hirdetés

Dead Island Game of the Year kiadás érkezik

|

A kiadó helyett a brit korhatár besorolásért felelős szerv árulta el a jó hírt.

Hirdetés

A tavalyi nyárutó egyik kellemes meglepetése volt a mind egyedül, mind haverokkal szórakoztató Dead Island. Banoi szigeten zombikat aprítani egy sandbox jellegű játékban nem a legrosszabb időtöltés.



Nálunk is jobban meglepődött azonban a játékot fejlesztő Techland, és a kiadó szerepét betöltő Deep Silver (pontosabban a mögötte álló Koch Media), amikor kiderült, hogy a viszonylag pozitív sajtóvisszhang mellé elképesztő érdeklődés társul a vásárlók részéről. Az eladások rövid idő alatt átlépték az első, a második, majd pedig a harmadik milliót is, így a két cég történetének legnagyobb sikerét élte át szeptemberben.



Nem csoda hát, hogy felbukkant a BBFC oldalán a Dead Island: Game of the Year Edition, mégpedig június 30-i dátummal. A csomag tartalmáról nincs tudomásunk, de gyaníthatóan minden DLC helyet kap benne a Bloodbath Arena vérfürdőjével, és az eseményeket más szemszögből bemutató Rider White egyjátékos misszióival egyetemben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)