Hirdetés

Dead Island - Mostantól magyarul hörögnek a zombik

|

Nagy öröm azok számára, akik imádnak magyarul játszani, hogy mostantól a Dead Island is beszél hazánk nyelvén.

Hirdetés

A Dead Island trópusi szigeten játszódó, nem éppen veszély nélküli kalandja épp annyira van jó hatással egészségünkre, mintha lenyelnénk egy molotov koktélt és meggyújtanánk a végét: a szigetet ellepő zombik miatt szinte lehetetlen túlélni, de emberek maréknyi csoportja mégis megpróbálja. Mi vagyunk a túlélők éllovasa, aki egy titokzatos körülmény miatt immunis a fertőzésre, de sajnálatos módon arra már nem, hogy széttépjék az élőhalottak.

Aki szerette volna magyarul és élvezni a trancsírozást és megérteni a fő történeti szálat, az ne aggódjon tovább, hiszen a játék fordítását nem más követte el, mint a már rengeteg minőségi magyarítást kitermelő HUNosítókTeam. A honosítás elérhető a srácok honlapjáról. Jó szórakozást kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)