Hirdetés

Dead Island Redux - felújít a Techland?

|

Bizonyos információk szerint szerint elkészül a Dead Island felújított változata, a Dead Island Redux, amely elhozza az első részt a jelenlegi generációs konzolokra - vagy talán még ennél többet is.

Hirdetés

Korábban már pletykálták, hogy a Techland nagy sikerű, 2011-es túlélőhorrorja megszépül, és Dead Island: Definitive Edition néven újra megjelenik. A kipofozott kiadást azóta sem erősítették meg, azonban most ismételten felbukkant a villághálón, csak éppen teljesen más néven. 

Mivel úgy tűnik, hogy a Dead Island 2 egyelőre parkolópályán van, ezért nem meglepő a gondolat, hogy a Deep Silver az első rész (vagy az első rész és a Riptide) kiadásával szeretné betölteni a rajongók szívében tátongó űrt. Az újabb infó egy holland internetes áruháztól származik, a Bart Smit adatbázisában ugyanis felbukkant (és azóta eltűnt) a Dead Island Redux PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra, egyelőre dobozképek és részletes leírás nélkül (az árát viszont 39,99 euróra, azaz kb. 12500 forintra lőtték be). 

A Dead Island Reduxot egyelőre sem a Techland, sem a Deep Silver nem cáfolta vagy erősítette meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)