Hirdetés

Dead Island: Riptide gyűjtői kiadás - a hullamerevség előnyei

|

Igen érdekes nevet kapott a Dead Island: Riptide egyik gyűjtői kiadása.

Hirdetés

Tudjuk, hogy az alábbi, Rigor Mortis Edition nevet viselő gyűjtői csomag csak az egyik lesz a remélhetőleg tetemes (wehehe) választékból.

Nem csak azért, mert a Rigor Mortis csak az egyik korai hullajelenség a négy közül, hanem mert a Deep Silver a bejelentéshez hozzáfűzte, hogy a csomag csak Észak-Amerikában és Latin-Amerikában lesz megvásárolható. Mindenesetre érdemes átböngészni a tartalmát, mert elképzelhető, hogy az Európába érkező kiadás is hasonló finomságokat tartogat. A Dead Island: Riptide - Rigor Mortis Edition tartalma tehát a következő:

- A játék egy Xbox 360-as vagy PlayStation 3-as példánya
- Alternatív dobozkép
- Digitális stratégiai térkép
- Játékbeli feloldható tartalmak
- Bungalókulcs fa cimkével 
- Zombi hula-lány bábu
- Levágott kéz sörnyitó/hűtőmágnes

A legjobb talán a csomagolás, amibe ezt az egészet beleteszik: ez ugyanis nem más, mint az alábbi képen is látható felmatricázott utazótáska. A Rigor Mortis Edition ára 79.99 dollár lesz, és csak nagyon korlátozott számban lesz beszerezhető. Nem tudjuk, hogy ezt a pakkot is a rajongók igényei szerint rakták-e össze, de megvan rá az esély, hiszen ki ne akarna egy zombikezet ábrázoló sörnyitót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)