Hirdetés

Dead Island: Riptide - azt hitted, megúsztad?

|

Egy zombikkal teli szigetről megmenekülni kimondottan kellemes érzés lehet, de egy káosz uralta világban érdemes kételkedni megmentőink szándékában.

Hirdetés

Képzeljetek el egy olyan szituációt, amikor több hónapnyi rettegés és küzdelem után megérkezik értetek a mentőcsapat, akik ígéretük szerint biztonságos helyre szállítanak titeket.

Eleinte minden szépnek és jónak tűnik, egy pillanatra azt érezhetitek, hogy most már minden a régi lesz, majd szembesültök a valósággal: megmentőitek nem a ti oldalatokon állnak. A Dead Island sorozat első részében megismert négy túlélő - és a hozzájuk újonnan csatlakozott volt katona, John Morgan - is hasonló szituációba kerül a Riptide-ban. Ezt mutatja be az alábbi videó, melyből azt is megtudhatjátok, hogy a főszereplők hogyan lyukadtak ki az új szigeten, és hogy mennyire hatékonyan lehet zombikat tarolni kotrógéppel. Április 23-ára várható a Dead Island: Riptide megjelenés, és ha nem hallottátok volna, a sztenderd kiadás mellett megvásárolható lesz az igen bizarr Dead Island: Riptide Zombie Bait Edition is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)