Hirdetés

Dead Island: Riptide - előrendelői bónuszok a Steamnél

|

Április végén újra zombi lázban ég majd a világ, köszönhetően a Dead Island: Riptide megjelenésének, amit a Steam előrendelői extrái tesznek teljessé.

Hirdetés

A Dead Island túlélőinek bár sikerült elmenekülniük a zombikkal teli szigetről, mondhatni csöbörből-vödörbe estek, mikor kilyukadtak az új helyszínen. Az első Dead Island: Riptide trailer alapján jogosan gondoltuk, hogy a túlélő-horror FPS tovább viszi az első rész cselekményét, kiegészítve új zombikkal, túlélőkkel, felszerelésekkel, képességekkel, járművel és egyéb újdonságokkal, de a legutóbbi előzetes még ennél is többet mutatott.

A durván három hét múlva érkező Riptide előrendelési lehetőségei megkezdődtek, a Steam pedig igyekszik olyan bónuszokat kínálni az alapjátékhoz, amivel belophatja magát a szívünkbe. Ha náluk teszünk szert egy példányra, akkor megkapjuk a Survival Pack névre hallgató DLC-t, illetve az általunk is tesztelt Dead Island: Game of the Year Edition egy kópiáját is.

A Dead Island: Riptide megjelenés április 23-án várható PC-re, PS3-ra és X360-ra, aki pedig nem éri be a normál, valamint az előrendelői kiadással, az megvásárolhatja a kéz és lábtöréssel járó Dead Island: Riptide Zombie Bait Edition gyűjtői változatát is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)