Hirdetés

Dead Island: Riptide - újabb botrány

|

Nem a csonkolt női testes kiadás az egyetlen, ami beárnyékolja a Techland legújabb zombis játékának megjelenését.

Hirdetés

A Dead Island: Riptide ma jelent meg, az Egyesült Királyságban viszont nem minden vásárlónak volt őszinte a mosolya, miután beregisztrálta a játékot Steamen.

Történt ugyanis, hogy egy-két dobozos verzióban található aktivációs kód nem a zombis játékot, hanem a Dark Souls: Prepare To Die Editiont oldotta fel a játékosoknak. Hoppá...

A Deep Silver közösségi menedzsere, Maurice Tan a baklövést a humoros oldaláról közelítette meg: "A Dark Souls egy remek játék, de valószínűleg azért vettétek meg a Dead Island: Riptide-ot, hogy a Dead Island: Riptide-dal játsszatok. Ráadásul a Dark Souls nem is Deep Silver játék."

A kiadó és a Steam üzemeltetői már gőzerővel dolgoznak a legjobb alternatíván, szurkolunk nekik, hogy minél hamarabb megoldják a problémát. Nálunk még nem jelentettek hasonló jelenséget, remélhetőleg nem is fognak. Ti már játszotok a Riptide-dal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)