Hirdetés

Dead Island - Szabadon olvasható a képregény

|

A Comic Con látogatóinak ingyen osztogatott Dead Island képregény már digitális formában is elérhető.

Hirdetés

Egy hét van már csak hátra, s végre kezdetét veszi életünk legizgalmasabb nyaralása, legalábbis ezt ígéri a Techland és a Deep Silver koprodukciójában érkező Dead Island.



A Call of Juarez trilógia harmadik, modernizált felvonását (teszt az augusztusi GameStarban) alaposan elrontó lengyel brigádon a világ szeme, hogy képesek lesznek-e letörölni a renoméjukon esett szégyenfoltot. Már teszteljük egy ideje a Dead Island-et, s előzetesen csupán annyit árulnék el, hogy érzékelhetően több erőforrást fordítottak a kooperatív zombimészárlás fejlesztésére, mint napjaink revolverhőseire.

20 perc a játékból



Aki szeretne közelebbről megismerkedni a négy választható szereplővel (egy ex-focista, egy lecsúszott rapper, egy beépített rendőrből lett szállodaportás és egy rendőrkommandósból lett testőr - utóbbi kettő lány), valamint a járvány kitörésének közvetlen előzményeivel, egyetlen kattintással a magáévá teheti az egész igényesen megvalósított képregényt. Jó olvasást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)