Hirdetés

Dead or Alive 5: Last Round - és te minek öltözöl Halloweenkor?

|

Természetesen a Koei Tecmo játéka sem maradhatott ki a Halloween őrületből, a Dead or Alive 5-ben is lesz lehetőségünk új ruhákat aggatni a karakterekre.

Hirdetés

Megérkezett a Dead or Alive 5: Last Round halloweeni DLC-je, amely cseppet sem meglepő, hiszen a jelmez őrületet meglovagolva most is számos kiadó döntött úgy, hogy letölthető tartalom formájában áldoznak a sütőtök-faragó ünnep oltárán.

A kosztümök egészen változatosak lettek, az elmaradhatatlan sokat mutató öltözetek mellett akad egykét egészen jópofa és néhány vállalhatatlanul jópofa is, de akár az ilyen bugyuta harci jelmezek is meghozhatják az igazi halloweeni hangulatot. Ha kíváncsiak lennétek, hogy milyenek lettek az új outfitek, akkor a lenti galériára kattintva megleshetitek őket.

A Dead or Alive 5 halloweeni DLC-je csak PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)