Hirdetés

Dead or Alive 5: Last Round megjelenés - PC-n elhalasztva

|

Elhalasztották a Dead or Alive 5: Last Round PC-s megjelenését, de legalább kapunk kárpótlást.

Hirdetés

Koei Techmo a steam oldalán jelentette be, hogy a Dead or Alive 5: Last Round PC-s megjelenése február 17-éről március 30-ára módosult. Örömhír viszont, hogy ez nem befolyásolja a konzol verziókat, amik február 20-án érkeznek.

A csúszást azzal indokolták, hogy "meg akarják adni nekünk a létező legjobb játékélményt", amire valószínűleg még a PC-s verzió nem áll készen és az online módra is további három hónapot kell várni.

Mielőtt azonban a rajongók még fáklyákat és vasvillákat ragadnának, a Team Ninja kárpótlásképpen ingyenes, 2013-as halloween kosztümöket mellékel majd a Dead or Alive 5: Last Round vásárlása mellé, amit csak a PC-s verzió vásárlói kapnak meg.

A 28 választható ruha egyébként egész... kreatív és inkább várunk még egy kicsit egy korrekt játékra, minthogy egy félkészet kapjunk kézhez.

 

Ti várjátok már a megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)