Hirdetés

Dead or Alive 5: Last Round - padlózta az Xbox One-t

|

Egy újabb ok, hogy a falhoz vágjuk a kontrollert, de ez "csak" az Xbox One-on DoA: Last Rounddal játszókat érinti, őket viszont nagyon súlyosan.

Hirdetés

Ma már volt egy cikkünk a gamer rage-ről és arról, hogy mit lehet ellene tenni, de valljuk be sokszor jogos a felháborodásunk egy-egy eset kapcsán. Most is egy olyan dologról számolunk be, ami sokaknál kiverte a biztosítékot.

Több forrásból is megerősítették, hogy a Dead or Alive 5: Last Round rendszeresen lefagy és összeomlik Xbox One konzolokon. Ez a probléma érinti az online és offline játékmódokat is, de kizárólag a Microsoft új masináján jelentkezik. Egyeseknél olyan súlyos a helyzet, hogy csak a tutoriallal tudnak játszani összeomlás nélkül. Néhány felhasználónál megoldotta a problémát, ha kikapcsolták a "Throwdowns" mozdulatokat, de ez nem jelent megváltást mindenkinek.

A Team Ninja munkatársai elnézést kértek a szituáció miatt és tudatták, hogy mindent megtesznek a probléma elhárítása érdekében és azonnal értesítenek bennünket, ha rábukkantak a megoldásra.

Ti belefutottatok bármilyen kellemetlensége a Dead or Alive 5: Last Round kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)