Hirdetés

Dead or Alive 5 - megjelenés és demo

|

Kicsit megkésve bár, de azért végre mi is hírt adunk arról, hogy mikor is vehetitek majd kezetekbe az egyik legkirályabb verekedős játék legújabb részét.

Hirdetés

A Dead or Alive 5 meglehetősen várós darab, Chavalier kollégával pezsgőt is bontottunk gyorsan annak örömére, hogy a Tecmo Koei végre hivatalosan is bejelentette, hogy a verekedős ikon szeptemberben érkezik majd világszerte Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra (egyelőre a handheld konzolokról nem esett szó, de azért nem lennénk túlságosan meglepve egy porton).

Ha nem bírnál magaddal addig (ahogy egyébként mi sem), a Ninja Gaiden 3 Collector’s Edition csomagban érkezik egy Dead or Alive 5 demo is még ebben a hónapban, legalább lesz egy gyors véleményezési lehetőség.

Külön öröm, hogy a készítők szerint több Virtua Fighter karakter is helyet kap a csapatban, Akira már hivatalosan is megerősített befutó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)