Hirdetés

Dead or Alive 6 bejelentés - hatalmas pofonok csattannak el az első előzetesben

|

Új számozott résszel folytatódik a Dead or Alive sorozat.

Hirdetés

Közel hét évvel az utolsó számozott rész után érkezik a méltán népszerű Dead or Alive széria legújabb epizódja, amely már rögtön kapott is egy látványos előzetest. 

Hirdetés

Koei Tecmo bejelentéséből az is kiderült továbbá, hogy a Dead or Alive 6 PlayStation 4 és Xbox One konzolokra, valamint a jó öreg PC-re is megjelenik valamikor 2019 elején. A játék alatt egy új motor dübörög, így a korábbi részeknél részletesebb grafikai lehetőségeket kínál a hatodik Dead or Alive. Az ígéretek szerint a harcosok arckifejezései is megváltoznak a küzdelem során. Maga a játékmenet azonban követi a kitaposott utat, szóval a sorozat régi veteránjai biztosan nem fognak csalódni. Kasumi, Hayate, Hayabusa, Helena, Jann Lee és Zack már biztosan visszatérnek a régi karakterek közül. 

A hivatalos weboldal szerint június 11-én még többet megtudunk a játékról. Addig is ezeket a friss képeket lehet nézegetni:

A Dead or Alive 6 megjelenése tehát 2019 elején várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)