Hirdetés

Dead or Alive 6 - lesz ingyenesen játszható verziója is

|

Csak néhány választható karakter lesz ebben a kiadásban, de jó kezdőpont lehet az érdeklődőknek.

Hirdetés

Egyszer csak feltűnt a Microsoft üzletében egy Dead or Alive 6: Core Fighters kiírás, ami nyilván felkorbácsolta a kíváncsiságot. Az előző résznek is volt egy ilyen megjelölésű változata, ami ingyenesen játszható, de csak négy karaktert és néhány feloldható jelmezt tartalmaz.

Hirdetés

A játék rendezője, Yohei Shimbori egy interjúban végül megerősítette, hogy a Dead or Alive 6-nak is lesz egy hasonló, csak a fő karaktereket tartalmazó ingyenes változata.

"Először is a Store kiírásról: ez egy véletlen baleset volt a fejlesztőink részéről. Ettől függetlenül tervezünk egy ingyenes verziót, de nem jelentettük be még, hogy mikor. Annyit tudunk ígérni, hogy valamikor a megjelenés után lesz. Konkrétumokat egyelőre nem mondhatunk, mivel még mi sem fixáltuk le a részleteket."

- mondta a rendező. Annyit azért hozzátett a tisztánlátás kedvéért, hogy olyasmire számíthatunk majd, mint a Dead or Alive 5: Core Fighters esetében. Tehát egy maroknyi harcost, melyek segítségével belerázódhatunk a ritmusba, és eldönthetjük, hogy kell-e nekünk a teljes játék. Ez valószínűleg sokat fog segíteni abban, hogy a hatodik részből tényleges e-sport legyen, ami egyébként kifejezett célja a Team Ninjának.

A Dead or Alive 6 megjelenése 2019. március elsején lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)