Hirdetés

Dead or Alive 6 - bemutatkozott egy vadonatúj karakter

|

Egy keménykötésű harcossal fog bővülni a Team Ninja verekedős játékának repertoárja.

Hirdetés

A tervek szerint jövőre érkezik meg a Dead or Alive 6, amelyben ismét egymásnak esnek a játéksorozat szereplői, és elég pörgős összecsapásokra van kilátás. Nemrég bemutatkozott egy új arc, aki szintén nem kíméli majd ellenfeleit.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik az Evo 2018, ahol számos verekedős játékban mérik össze tudásukat a profik. A Dead or Alive 6-ot fejlesztő Team Ninja a rendezvényen leplezte le a játék első vadonatúj karakterét, aki a Diego nevet kapta, és már meg is nézhetjük őt harc közben.

Emellett pedig az is kiderült, hogy visszatér Rig, aki a sorozat rajongói számára nem ismeretlen figura, ugyanis már szerepelt a Dead or Alive 5-ben.

Ti várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)