Hirdetés

A Dead or Alive 6 fejlesztői megpróbálják jóvá tenni a hajfestős fiaskót

|

Mindenki visszakapja a pénzét, amit eddig a hajfestésre költött, és mostantól, ha megvesztek egy hajszínt, az örökre megmarad.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja bekövetkezett az, amiről azt hittük, talán lehetetlen: a Dead or Alive 6 fejlesztői olyan mértékben túltolták a mikrotranzakciókat, hogy az még a széria rajongóinak is sok volt. A valódi pénzért cserélhető hajfestések annyira kiverték a biztosítékot, hogy a felháborodás láttán még a Koei Tecmo és a Team Ninja is jobbnak látta, ha megváltoztatják a játék ezen aspektusát. 

Hirdetés

Március 31-én érkezik az a patch, ami megváltoztatja a hajfestésekhez kapcsolódó mikrotranzakciós rendszert, így mindenki visszakapja az erre költött pénzét. A cég nem állt meg itt, ugyanis mostantól ha veszünk egy hajszínt, akkor az adott karakterhez mind a 16 hajszín feloldódik, és véglegesen megkapjuk őket, így szabadon váltogathatunk közöttük. 

Erre azért volt szükség, mert korábban minden hajszín váltásért fizetnünk kellett, akkor is, ha az adott színt korábban már megvettük. Így a fejlesztők most minden értéket visszaállítanak arra a pontra, amikor bevezették az egész mechanikát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)