Hirdetés

A valódi pénzért vehető hajfesték már a Dead or Alive 6 játékosainak is túl sok volt

|

Tekintettel arra, hogy a Team Ninja egész verekedős játéka egy nagy fanservice parti, sok mindent elnéznek nekik rajongók, de a legutóbbi lépésük mindenkinél kicsapta a biztosítékot.

Hirdetés

A Koei Tecmo és a Team Ninja most sikerrel feldühítettek mindenkit, aki valaha is elindította a Dead or Alive 6-ot. A játék ugyanis megkapta az 1.60-as frissítését, ami elméletileg végtelen testreszabási lehetőségeivel akarta felkelteni a játékosok érdeklődését. Nos, az valóban kétségtelen, hogy minden rajongó felkapta a fejét, de ez leginkább akkor történt, mikor kiderült, hogy a hajfestés 1 dollárba kerül a játékban.

Hirdetés

Ha tehát egy új hajszínt szeretnél a karakterednek, akkor 1 Premium Tickettel kell fizetned érte, ami nagyjából 1 dollárba (szóval körülbelül 300 forintba) kerül. A dolog pikantériája abban rejlik, hogy még csak nem is arról van szó, hogy a kifizetés után ez a hajszín feloldódik és innentől fogva bármikor cserélgethetsz a megvett színezések között. Ó nem, minden egyes hajszínváltás egy újabb Premium Ticketbe fog kerülni - bizony, akkor is fizetni kell újra és úja, ha két már korábban megvett hajszín között akartok váltogatni. Nem számítottunk arra, hogy a Dead or Alive 6-ból válik a világ legrealisztikusabb fodrászszimulátora, de most tényleg ez a helyzet. 

A PC-s és Xbox One-os tábornak egyébként most szerencséje van, ők ugyanis nem kapták meg az 1.60-as frissítést, jelenleg csak a PS4-es játékosok életét keseríti meg az update. Kíváncsiak leszünk rá, hogy a rajongói felháborodás után mit fog lépni a kiadó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)