Hirdetés

Dead or Alive 6 - ez a mod teljesen eltünteti a lányokról a ruhát

|

Akik úgy érezték, hogy a textilek túl sokat takarnak, azok számára készült egy kényelmes megoldás.

Hirdetés

A Dead or Alive 6 esetében visszavettek a készítők a kendőzetlen testfelület mutogatásából, így az erre fogékony játékosok kevesebbszer révedhettek el a ruganyosan mozgó tüdőket nézve és a fehérneműk sem villantak elő olyan sokszor. Szerencsére volt, aki meghallgatta a segélykiáltásukat és megoldotta az égető problémát. 

Hirdetés

Megmentőjük egy modder, bizonyos "SaafRats" lett, aki elkészítette az első olyan modot a játékhoz, amely eltüntet minden ruhát a lányokról, így elénk tárva a natúr, 3D-s igazságot, amit ráadásul megspékelték némi extra mellfizikával is, hogy reálisan ringjanak a szemünk elé tárt domborulatok. Fontos megjegyezni, hogy a mod alkalmazása után nem ajánlott online játszani a problémák elkerülése miatt, másrészt a Koei Techmo kiadott egy új patchet a Dead or Alive 6-hoz és egyelőre nem tudni, hogy a mod kompatibilis-e a legfrissebb változattal. 

A modot errefelé lehet beszerezni, de biztosan senki sem kíváncsi rá, szóval csak érdekességképpen mondjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)