Hirdetés

Pofátlanul drágán érkezik a következő Dead or Alive 6 Season Pass is

|

Nem kevesebb mint 90 dollárt, vagyis másfél normál AAA-játék árát kell lecsengetnünk a szezonbérletért.

Hirdetés

Gondolom senkinek sem nagy meglepetés, hogy a Dead or Alive széria arcpirítóan drágán beárazott DLC-kkel és Season Passekkel operál, de azért így is érdemes pár sort szentelni annak, hogy a következő, szám szerint negyedik szezonbérletet sikerül egészen pontosan 89,99 eurós áron kínálni a nagyérdeműnek. 

Hirdetés

És hogy mit kapunk nagyjából másfél újonnan megjelent AAA-játék áráért? Nos, egy halom új jelmezt és egyetlen egy (jól olvastátok, tényleg csak egy) új karaktert. A vásárlók már most megkapják Kasumi és Marie Rose "Gorgeous Dress" nevezetű új ruciját, majd szépen sorban érkeznek az extrák: először a 20 darabból álló Nova! Sci-Fi Body Suit Set, majd február folyamán 3+16 újabb jelmez. Márciusban fut be a szezonbérlet sztárja, vagyis a titokzatos új harcos, illetve hozzá kapcsolódóan is kapunk 5 gúnyát, 6 újabb hacukát pedig a többi szereplő között osztanak szét. Kinek ne érne meg ez 90 eurót? 

A Dead or Alive 6 első szezonbérletét egyébként anno 93 euróért kínálták, ez két extra karaktert (Kula Diamond és Mai Shiranui), valamint 62 jelmezt tartalmazott. A Season Pass 2 és 3 "csak" 80 euróba került, most viszont a jelek szerint úgy érezték az illetékesek, hogy ne kell ennyire lefaragni az árakat. Azt se felejtsük el közben, hogy az olyan DLC csomagokért, mint a Revival Maid Costume szett még mindig külön kell fizetni, a Dead or Alive 5: Last Roundból átemelt 17 bejárónőruha összesen 20 euróba kerül. 

Mi volt a legtöbb pénz, amit ti egy DLC-ért vagy szezonbérletért hajlandóak voltatok fizetni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)