Hirdetés

Ehhez a verekedős játékhoz a 423. DLC jelenik meg hamarosan

|

Ebből már remélhetőleg nem lesz akkora botrány, mint a fizetős hajfestésből.

Hirdetés

Durván egy hónapja a Dead or Alive 6 fejlesztőcsapata olyannyira túltolta a mikrotranzakciókat, hogy az még a legnagyobb rajongókat is felháborította. Az csapta ki náluk a biztosítékot, hogy csakis valódi pénzért lehetett hajszínt változtatni és minden alkalommal fizetni kellett volna érte a játékosoknak, ha cserélni szerettek volna. Azóta a Team Ninja megpróbálta jóvá tenni ezt a fiaskót és bejelentették, hogy a március 31-i patch megváltoztatja a rendszert, így mindenki visszakapja a pénzét (illetve igyekeztek jóvá is tenni a dolgot azzal, egy hajszínnel az összes feloldódik az adott karakterhez). 

Hirdetés

Most kiderült az is, hogy április közepén megkapjuk a Dead or Alive 6 legutolsó DLC-jét. Hogy ez miért olyan nagy szó? Nos, a verekedős játék hírhedten sok kozmetikai cuccokkal, karakterekkel és zenékkel megpakolt csomagot kapott a megjelenése óta, a hír írásának pillanatában 422-t lehet hozzá beszerezni a Steamen. A fejlesztők tweetje szerint az 1.22-es frissítés lesz az utolsó, ami a játékhoz érkezik és a hibajavítások mellett hoz magával két jelmezpakkot is, benne előkelő ruhákkal és iskolai uniformisokkal. 

A fejlesztők igyekeztek kihangsúlyozni, hogy a játék ettől függetlenül nem zárja be a kapuit, az online meccsek, a rangsorok és a virtuális bolt az utolsó frissítés után is ugyanúgy elérhetőek lesznek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)